STARTUP FESTIVAL 2017

CONFERENCE

3 Days of Fun and Excitement!

Participation of over 70 speakers related to Asian Startups.
New Topics each day to help guide the development of Startups!
During the conference, there will be daily keynote lectures, theme presentations, and panel discussions.

11/30 (THU) Main Stage Program Timetable
15:00 15:20 ~ 15:30 Welcome to Startup Festival ! (10min)
15:30 ~ 16:00 Presentation : MoBike (30min) (EN)
- Presenter : James Kyle – International Expansion PM at MoBike
16:00 16:00 ~ 16:30 Panel : The Keys for Asian Startups to Go Global (40min) (EN)
- Moderator : Matt Shampine – General Manager at WeWork (Korea)
- Panelist : Bryan Chang – Principal at Collaborative Fund
- Panelist : Judy Sindecuse – CEO & Managing Partner at Capital Innovators
- Panelist : Lu Gang – CEO at Technode
- Panelst : Michael Chow – General Partner at Radiant Venture Capital
16:30 ~ 17:00 Presentation : CNT Tech – “Foodtech Startup-up Overseas Expansion Strategy” (30min) (EN)
- Presenter : Hwa Sung Jeon – CEO at CNT Tech
17:00 17:00 ~ 17:30 Live Mentoring : Human Intuition Is the Future of Innovation & Entrepreneurship (40min) (EN)
- Moderator : Neel Chowdhury – CEO & Editor in Chief at Inc. Southeast Asia
- Mentor : Masaru Ikeda – Co-Founder at The Bridge
- Mentor : Ryo Umezawa – Principal at East Ventures
- Mentor : Ahryun Moon – Partner at Alchemist Accelerator
17:30 ~ 18:00 Startup Spotlight : Gravity Sketch Lowering the Barrier to Digital 3D Design (30min) (EN)
- Presenter : Daniela Paredes Fuentes – Co-Founder at Gravity Sketch
12/1 (FRI) Main Stage Program Timetable
10:00 10:00 ~ 10:30 Keynote : "Stop Chasing Money and Think about What You Need to Stay on Business" (30min) (EN)
- Presenter : Bill Morrow – Founder at Angels Den
10:30 ~ 11:00 Live Mentoring : How to Get Your Startup Accepted into Accelerator Programs? (30min) (EN)
- Moderator : Jacob Chee – Head of Business Development APAC at Tech in Asia
- Mentor : Cindy Feng – COO at Startupbootcamp (China)
- Mentor : Eric Kim – Co-Founder at Goodwater Capital
- Mentor : Marco Mirabella – B.D. Manager at MOX
11:00 11:00 ~ 11:20 Startup Spotlight : From Bricks to Clicks (20min) (EN)
- Presenter : Jia Shen – CEO at Power Core
11:20 ~ 12:00 Panel : How They Started? The Biggest Challenges Faced by Startups (40min) (EN)
- Moderator : Pearl Lee – Journalist at Tech in Asia
- Panelist : Bechara Saab – CEO at Mobio Interactive
- Panelist : Euwyn Poon – CEO at Spin
- Panelist : Zachery Ngai – Founder at HelloTalk
- Panelist : Sam Boyd – CEO at Guided Imports
12:00 12:00 ~ 13:00 Lunch Break (60mins)
13:00 13:00 ~ 13:20 Art Show (20mins)
13:20 ~ 13:40 Startup Spotlight – WizDish – Introducing the ROVR 2 (20min) (EN)
- Presenter : Charles King – CEO WizDish ROVR 2
14:00 13:40 ~ 14:20 Panel : SaaS 101: Fundamentals of SaaS (40min) (EN)
- Moderator : Reynold Kwok – Business Development Manager at Tech in Asia
- Panelist : Etsuji Otsuka – Co-Founder at TRIUM Partners
- Panelist : Eric L. Schmidt – CEO at Eventbank
- Panelist : Vinnie Lauria – Golden Gate Ventures
14:20 ~ 14:40 Startup Spotlight : MEL Science – Education through Entertainment (20min) (EN)
- Presenter : Fedor Katrukha – Marketing Director at MEL Science
15:00 14:40 ~ 15:20 Panel : Big Data Analytics: Revolutionizing Business Intelligence (40min) (EN)
- Moderator : Chaewon Yoo – Journalist at Technode
- Panelist : Matt Plummer – Partner at Yield Lab
- Panelist : Kyle Welburn – Co-Founder at Cultivation Capital
- Panelist : Michael Lints – Partner at Golden Gate Ventures
15:20 ~ 15:50 Break and Networking (30min)
15:50 ~ 16:10 Startup Spotlight : Blippar : How AR & AI will Transform How We Play, Live, and Shop (20min) (EN)
- Presenter : Chris Bell – Regional Director at Blippar
16:00 16:10 ~ 16:50 Panel : How AI can be used in Innovative Ways (40min) (EN)
- Moderator : Sumit Chakraberty – Senior Editor at Tech in Asia
- Panelist : Alexis Zheng – Product Lead at Uber
- Panelist : Tarik Sultan – Co-Founder at Sultan Ventures
- Panelist : Furuzonfar Zehni – Senior Associate at Fresco Capital 130
17:00 16:50 ~ 17:20 Startup Spotlight : Silent Circle: Protecting Your Privacy in Today's Mobile World (30min) (EN)
- Presenter : Joshua M. Konowe – CSO at Silent Circle
17:20 ~ 18:00 Panel : The Future of AR/VR (40min) (EN)
- Moderator : Erik Ackner – Program Director at Startupbootcamp
- Panelist : Shintaro Yamakami – Investment Manager at Colopl Next
- Panelist : Jackey Wang – Partner at 500 Startups
- Panelist : Liviu B. Antoni – Co-Founder Altergaze
- Panelist : Samuel Doe – CEO at 26 Latitude
12/2 (SAT) Main Stage Program Timetable
10:00 10:00 ~ 10:30 Keynote : "What is Syndication?" (30min) (KR)
- Moderator : Daniel Eom – Director in Chief at Valuable Accelerator
- Presenter : David Kim – Founder at 500V Inc.
10:30 ~ 11:10 Panel : Fintech Trends: The Future of Money (40min) (EN)
- Moderator : Neel Chowdhury – CEO & Editor in Chief at Inc. Southeast Asia
- Panelist : Joseph Chan – CEO at AsiaPay
- Panelist : Daniel Saito – CEO at Red Robot
- Panelist : Brian Dixon – COO at Capital Innovators
- Panelist : Shikha Mehra – Senior Research Associate at Jindal Global Law School
11:00 11:10 ~ 11:40 Presentation : "New Pathway Equity Partners: What is "Smart Money"?" (30min) (EN)
- Presenter : David Kim – Managing Partner at NP Equity Partners
11:40 ~ 12:00 Startup Spotlight : Bioinformatix – "AI for Healthcare" (20min) (EN)
- Presenter : Eric Luellen – CEO at Bioinformatics
12:00 12:00 ~ 13:00 Lunch Break (60mins)
13:00 13:00 ~ 13:20 Art Show (20mins)
13:20 ~ 13:50 Live Mentoring : Tips for Getting Venture Capital Funding (30min) (EN)
- Moderator : Roy Rao – Chapter Director at Startup Grind
- Mentor : Kaspar Hidayat – Investment Manager at Venturra Capital
- Mentor : Michael Smith Jr. – Partner at SeedPlus
- Mentor : Marty Bauer – Director of Corporate Development at Global Accelerator Network
14:00 13:50 ~ 14:10 Startup Spotlight : WireX – "The Multi-Currency Card!" (20min) (EN)
- Presenter : Pavel Matveev – CEO at Wir
14:10 ~ 14:50 Panel: Bold Predictions for IoT in 2030 (40min) (EN)
- Moderator : Erik Ackner – Program Director at Startupbootcamp
- Panelist : John Albright – Co Founder – Relay Ventures
- Panelist : Caroline Pepek – Global Communications Manager at MassChallenge
- Panelist : Curry Khoo – Founder at Second Startup
15:00 14:50 ~ 15:20 Presentation : Pooling Resources and Sharing Risks (30min) (JP)
- Moderator : Masaru Ikeda – Co-Founder at The Bridge
- Presenter : Yakushijin Isao, Vice President of Maces Group
15:20 ~ 15:50 Break and Networking (30min)
16:00 15:50 ~ 16:30 Live Mentoring : The Biggest Challenges Startups Face When They Expand to China (40min) (EN)
- Moderator : Roy Rao – Chapter Director at Startup Grind
- Mentor : Samin Sha, Senior Analyst – China Channel
- Mentor : Rudy Wimmer – Managing Partner at CBI China Bridge
16:30 ~ 16:50 Startup Spotlight : Motus Operandi – "Smart Robot Motion" (20min) (EN)
- Presenter : Martin Kefer – Founder at Motus Operandi
17:00 16:50 ~ 17:30 Panel : Corporate Innovation – "How to Speak the Startup Language" (40min) (EN)
- Moderator : Reynold Kwok – Business Development Manager at Tech in Asia
- Mentor : Alex Toh - Startup Investment Director at Telenor
17:30 ~ 18:00 Awards Ceremony / Finale

STARTUP FESTIVAL 2017

THE SPEAKERS

COMING TO Startup Festival 2017

There will lectures by guest speakers from around the world and a special networking area for Asian startups, VCs, and the media to make for a great and enjoyable experience.

speaker profile image

John Albright

Co-Founder / Relay Ventures
speaker profile image

Bill Morrow

Founder / Angels Den
speaker profile image

David Kim

Founder & CEO / 500V
speaker profile image

Daniel Eom

Executive Director / Valuable Accelerator
speaker profile image

David Kim

Managing Partner / NP Equity Partners
speaker profile image

James Kyle

International Expansion PM / Mobike
speaker profile image

Hwa Sung Jeon

CEO / C&T Tech
speaker profile image

Eric Kim

Co-Founder / Goodwater Capital
speaker profile image

Yakushijin Isao

Vice President / Maces Group
speaker profile image

Caroline Pepek

Global Communications Manager / Mass Challenge
speaker profile image

Alex Toh

Director / Telenor
speaker profile image

Ryo Umezawa

Principal / East Ventures
speaker profile image

Daniela Paredes Fuentes

Co-Founder / Gravity Sketch
speaker profile image

Furuzonfar Zehni

Senior Associate / Fresco Capital
speaker profile image

Shikha Mehra

Senior Research Associate / Jindal Global Law Scho
speaker profile image

Daniel Saito

CEO / Red Robot
speaker profile image

Liviu B. Antoni

Co-Founder / Altergaze
speaker profile image

Joseph Chan

CEO / AsiaPay Limited
speaker profile image

Kyle Welburn

Co-Founder / Cultivation Capital
speaker profile image

Matt Plummer

Partner / Yield Lab
speaker profile image

Michael Smith Jr.

Partner / SeedPlus
speaker profile image

Kaspar Hidayat

Investment Manager / Venturra Capital
speaker profile image

Brian Dixon

COO / Capital Innovators
speaker profile image

Samin Sha

Senior Analyst / China Channel
speaker profile image

Julian Williams

Founder / WizDish ROVR
speaker profile image

Joshua M. Konowe

CSO / Silent Circle
speaker profile image

Rudy Wimmer

Managing Partner / CBi China Bridge
speaker profile image

Matt Shampine

General Manager / WeWork (Korea)
speaker profile image

Chris Bell

Regional Director / Blippar
speaker profile image

Bechara Saab

CEO / Mobio Interactive
speaker profile image

Euwyn Poon

CEO / Spin
speaker profile image

Jia Shen

CEO / Power Core
speaker profile image

Michael Chow

General Partner / Radiant Venture Capital
speaker profile image

Ahryun Moon

Partner / Alchemist
speaker profile image

Fedor Katrukha

Marketing Director / MEL Science
speaker profile image

Alexis Zheng

Product Leader / Uber
speaker profile image

Charles King

CEO / WizDish ROVR
speaker profile image

Zachery Li

Founder / HelloTalk
speaker profile image

Sam Boyd

CEO / Guided Imports
speaker profile image

Masaru Ikeda

Co-Founder / The Bridge
speaker profile image

Tarik Sultan

Co-Founder / Sultan Ventures
speaker profile image

Etsuji Otsuka

Co-Founder & CIO / TRIUM Partners
speaker profile image

Eric L. Schmidt

Co-Founder & CEO / EventBank
speaker profile image

Jackey Wang

Partner / 500 Startups
speaker profile image

Samuel Doe

Chairman, Founder / 26 Latitude investments
speaker profile image

Michael Lints

Partner / Golden Gate Ventures
speaker profile image

Neel Chowdhury

CEO & Editor in Chief / Inc. Southeas Asia
speaker profile image

Marco Mirabella

B.D. Manager / MOX
speaker profile image

Bryan Chang

Principal / Collaborative Fund
speaker profile image

Pavel Matveev

CEO / Wirex
speaker profile image

Marty Bauer

Director / Global Accelerator Network
speaker profile image

Martin Kefer

Founder, R&D Director / Motus Operandi
speaker profile image

Oscar Ramos

Partner & Program Director / Chinaccelerator
speaker profile image

Shintaro Yamakami

CEO / Colopl Next
speaker profile image

Donald Wihardja

Partner / Convergence Ventures
speaker profile image

Erik Ackner

Program Director / Startupbootcamp
speaker profile image

Roy Rao

Chapter Director / Startup Grind
speaker profile image

Cindy Feng

COO / Startupbootcamp China
speaker profile image

Reynold Kwok

Business Development Manager / Tech in Asia
speaker profile image

Jacob Chee

Head of Business Development / Tech in Asia
speaker profile image

Sumit Chakraberty

Senior Editor / Tech in Asia
speaker profile image

Pearl Lee

Journalist / Tech in Asia
speaker profile image

Dr. Gang Lu

Founder & CEO / TechNode
speaker profile image

Eva Yoo

Journalist / Technode

※ SPEAKERS ARE SUBJECT TO CHANGE

STARTUP FESTIVAL 2017

MATCHMAKING

We offer a valuable meeting experience at out event through an advanced matchmaking process, to improve networking among startups, investors, and the media. Meetings will be arranged for the selected VCs, Media, and Startups that have registered for SF2017 based on the data provided.

MATCHMAKING ARRANGEMENT

" During the Conference per day "

Startup Max 4
Int & Kor VC Min 5 / Max 9
Int & Kor Media Min 5 / Max 9

VCs + STARTUPS

One-on-one meetings for potential investments, through our matchmaking program.

MEDIA + STARTUPS

One-on-one interview with the media.

STARTUP FESTIVAL 2017

TICKETS FOR SF 2017

FREE TICKETS UNTIL NOV. 3rd / 50% DISCOUNT UNTIL NOV. 10th
*Discounts will be applied during checkout

  • STARTUP

    $47

    Thank you for your participation.

    SOLD OUT
  • INVESTORS/VC/
    ACCELERATOR

    $105

    Thank you for your participation.

    SOLD OUT
  • MEDIA

    $105

    Thank you for your participation.

    SOLD OUT
  • GENERAL

    $31

    Thank you for your participation.

    SOLD OUT